SİVAS / ŞARKIŞLA - Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Halit Seyfullah AYDOĞAN - Okul Müdürü

1979 yılında Kayseri Yahyalı’ da doğdu. İlköğrenimini Adıyaman-Gölbaşı, lise öğrenimini Yahyalı İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi “Sınıf Öğretmenliği” Bölümüne girdi ve Milli Eğitim Bakanlığından özel burslu olarak yüksek öğrenimini tamamladı. 2001 yılında Lisans Eğitimini tamamlamış ve aynı yıl SİVAS İli ŞARKIŞLA İlçesinde “Sınıf Öğretmeni” olarak göreve başlamıştır. 2010 yılı Mart ayından itibaren Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Biriminde “TKY, Stratejik Planlamalar ve AB Projeler Koordinatörlüğü” görevlerinin yanında “Şarkışla Kaymakamlığı Projeler Koordinatörlüğü Görevini ” de yürüten H.Seyfullah AYDOĞAN 2013 Yılında branş değiştirerek “İngilizce Öğretmeni” olmuş , Şehit Yıldırım KUZUCULAR Ortaokulu Okul Müdürlüğü, sonra da ŞarkışlaLokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiMüdür Yardımcılığı görevine başlamıştır.Daha Sonra 2015 yılında Şarkışla Proje Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü görevine getirildi.Halen Aynı görevi yürütmekle birlikte yeni açılan Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucu müdürü olarak görev yapmaktadır.Sırası İle Suudi Arabistan, Suriye, Almaya, Belçika,Hollanda, Danimarka,Lüksenburg, Balkan Ülkeleri ve Fransa ülkelerinde gerek gezi gerek eğitim üzerine yaptığı çalışmalar nedeni ile bulundu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Twitter @hseyfullah