SİVAS / ŞARKIŞLA - Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılını sıcak bir ortamda çorba ve poğaça ikramı ile başlattık.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Ağu

TEBRİK

YKS ‘da yerleşen öğrencilerimiz;

* Kübra Pelin POLAT Ankara Hacı Bayram veli üni. (Adalet)

* Duygu KARABABA Karaman Üni. Fen Edebiyat Fakültesi (Tarih)

* Tuğçe ÖNDER Kayseri (Adalet)

* Berinay GÖK Sivas (Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği)

* Buse POLAT Artvin (Adalet)

* Hazal EYİSOY Aksaray (Özel güvenlik ve koruma)

* Ali Yasin YILDIRIM Gümüşhane (Sosyal güvenlik)

* Rıfat ÖZER Kayseri (Türk halk bilimi)

* Nisanur KOCA Giresun (Harita ve kadastro)

* Nisa ÇAĞLAR Aksaray (Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı)

*Canpolat ÜNALAN Aksaray (Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı)

* Bayram TAŞDEMİR Nevşehir (Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama)

* Abrek ESAS Bursa (Harita ve Kadastro)

* Kazım ÇİFÇİ Tokat (Harita ve Kadastro)

* Emirhan Serhat ARITCI Diyarbakır(Makina)

Ağu

Çalıştığı süre içerisinde yapmış olduğu fedakarlıklar ve hizmetleri nedeniyle Salih Gül beye teşekkür ediyoruz.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılsonunda okulumuzda karne töreni düzenlendi. Törende yıl sonu genel ortalamalara göre her sınıf kademesinde birinci olan öğrencilere plaket verildi.

Yıl sonu ortalamasına göre her sınıf kademesinde birinci olan öğrencilerimiz;

9-Adalet sınıfından Eylül ÖZDEMİR,

10- Adalet sınıfından Hiranur ŞEKER

11- Adalet sınıfından Beyza BAYAZIT

12- Adalet sınıfından Kübra Pelin POLAT.

Ayrıca törende 12. Sınıf öğrencilerimizi mezun ettik. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz öğretmenleri sene sonu yemeğinde bir araya geldiler. Yemekte okul müdürümüz Halit Seyfullah AYDOĞAN yıl boyunca yapılan çalışmalar için bütün öğretmenlerimize, okul ve yurt çalışanlarına tek tek teşekkür etti.

Haz

Okulumuz bünyesinde HAYVAN YETİŞTİRİCİLİGİ ve SAĞLIĞI bölümü açılışı yapıldı. 4.seviye meslek elemanlarını sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazanmış nitelikli kişiler yetiştirmek amacıyla; 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı bölümü öğrenci alarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacaktır.

Açılışa, Şarkisla Kaymakamımız Sayın Gökhan DOLAŞ, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay OĞUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem YURT, siyasi parti temsilcileri, okul müdürlerimiz ve vatandaşlar katıldı.

May

2023 Türkiye İhsan Yener Klâvye Şampiyonasına okulumuz Adalet öğretmeni İbrahim BÜYÜKEKİZ rehberliğinde adalet alanından 6 öğrenci büro yönetimi alanından 1 öğrenci katıldı. Dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri okul müdürümüz Halit Seyfullah AYDOĞAN tarafından verildi.

May

Sosyal yardımlaşma ve değerler eğitimi kulubü HEDEF projesi kapsamında mayıs ayında okulumuz öğretmenleri Tuğba Çınar, Merve Tulumcu ve Güler Efrasiya Recepoğlu tarafından öğrencilerle “Sokak Hayvanlarını Besliyoruz “ etkinliği yapıldı. Etkinlik kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından getirilen kuru mamalar toplanarak sokak hayvanları beslendi.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Yurt ve Şube Müdürümüz Osman Öztürk, okulumuzu ziyarette etti. HEDEF Projesi kapsamında yaklaşan YKS ile ilgili değerlendirmeler yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Ekrem Yurt başarı dileklerinde bulundu.

May

Okulumuz çevre düzenlemesi çalışmaları.